KÜRT DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

Bölümümüz Öğretim Görevlisi Dr. Nevzat EMİNOĞLU Üniversitemizde Seminer Verdi

28.11.2022 02:14

Bölümümüz Öğretim Görevlisi Dr. Nevzat EMİNOĞLU Üniversitemizde Seminer Verdi

Doktora tez çalışması da Melayê Cizîrî üzerine olan Kürt Dili ve Edebiyatı Bölümümüz Öğretim Görevlilerinden Dr. Nevzat EMİNOĞLU Fen Edebiyat Fakültesi Aziz Sancar Derslikleri AS 106 Nolu Derslikte 24 Kasım 2022 tarihinde "İrfan ve Edebiyat Kavşağında Bir Portre: Melayê Cizirî" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Üniversitemiz bünyesinde çalışmalarını yürüten Ortadoğu ve Afrika Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin organize ettiği seminerler kapsamında gerçekleşen Melayê Cizîrî Semineri üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve üniversite dışından gelen vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Dr. Nevzat EMİNOĞLU’nun yaptığı seminer sunumu sonunda Merkez Başkanı ve aynı zamanda Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Sabit DUMAN tarafından kendisine teşekkür belgesi takdim edildi.