KÜRT DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ

11.10.2023 01:20

Bölümümüze Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

03.10.2022  22:53

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında bölümümüze yerleşen öğrencilerimize bölüm hocalarının da katılımıyla 09.09.2023 saat 10.00'da AH 105 Nolu Derslikte oryantasyon eğitimi verildi. Öğrencilerimizin Danışmanı Öğr. Gör. Hatip ERDOĞMUŞ'un organize ettiği programa bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şeyhmus ORKİN ve bölümdeki diğer hocalar da iştirak etti. Programda fakülte ve bölüm tanıtımı, ders içerikleri, değişim programları, SKS, tesisler, spor tesisleri, yemekhane, kulüpler, bölümden mezun olan öğrencilerin iş imkanları, çalışma alanlarıyla ilgili bilgiler verildi. Daha sonra Öğr. Gör. Hatip ERDOĞMUŞ üniversitemizde yapılan sosyal, kültürel faaliyetlerden; öğrencilerin hizmetine sunulan ortak kullanım alanları ile ilgili bilgiler verdi. Programdan sonra birinci sınıf öğrencileri Danışman hocalarıyla birlikte kütüphaneyi gezdiler.